1. 1. Tällaisen vanhemman rouvan mielestä käytettävyyttä haittaa, että mosaiikista tulee vahingossa valinneeksi jotain. Tänään kävi myös niin, etten pystynyt katsomaan kuin ylimmän talitiaiskuvan, koska mosaiikki tuli jo toiseksi ylimmän päälle.
  2. Ylin.
  3. Se, minkä kuvasin ykkösessä.
  4. Mikä ihmeen käyttöohje????
  5. Olisi varmasti, mutta harvoin tulee selattua niin alas.
  6. Minusta täällä on kivat peruspaketit.
  7. Itse lajiesittelyt ovat hyviä tällaisenaan. Tästä et varmaankaan pidä, mutta haluaisin sivun yksinkertaisemmaksi eli mosaiikin pois.
  8. Tällaisesta lajitiedon keräämisestä voi olla itsellesi paljonkin iloa ja hyötyä. Kannattaa siis jatkaa!
  9. Juuh, voin olla avoimesti vanha höntti, joka ei ymmärrä mosaiikista mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna! Kiitos vastauksestasi. Olet oikeassa, että Bloggerin dynaamisissa näkymissä on melko paljon toimintahäiriöitä, valitettavasti. Minulla on käynyt ykkösessä kuvailemasi ongelman lisäksi myös muita ongelmia. Käyttöohje löytyy sivun ylälaidan välilehtipalkista. Linkitän sen myös sinulle tähän:http://lajitupa.blogspot.fi/p/kayttoohje.html Sieltä saat myös ohjeita siihen, miten voit muuttaa näkymän kenties selkeämmäksi. Vitoskohdan vastauksesi on hämmentävä, sillä gadgetit eivät dynaamisissa näkymissä suinkaan ole alhaalla. Myönnän toki, että dynaamiset näkymät ehkä ovat melko sekavia, mutta silloin kannattaa joko kysyä apua tai vaihtaa näkyviin helponpi malli.

   Poista
 2. Minusta eka kuvat on parempia, sori en osaa vastata kaikkiin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! Luen kyllä kommenttisi, ja vastaankin siihen.
Thank you for adding a comment! I will read it, and answer it, too.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu