1. Pidän tästä viimeisestä ulkomuodosta eniten juuri tämän valoisuuden vuoksi. Taustakuva on myös hieno. Teksti on selkeä, eikä se pomppaa silmille. Sitä on siksi helppo lukea

  Jos palautetta haluat, tässä tulee myös parannusehdotusta:

  Sivupalkin väritystä ja sen otsikoita voisit halutessasi vielä miettiä. Oranssi teksti voisi erottua paremmin sävyjä muuttamalla. Tämä on tietysti makuasia ja itse päätät, millaisen blogistasi haluat :)

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi ja palautteestasi. Olet kyllä oikeassa, nyt kun tarkemmin katson, niin tuo sivupalkki on kieltämättä hiukan tylsä. Oranssin sävyjäkin kieltämättä voisi parannella. Taidanpa odotella muitakin parannusehdotuksia, ja sitten tehdä pienen hienosäätöuudistuksen blogiini.

   Poista
  2. Lisään vielä:
   En tarkoittanut, että sivupalkki olisi tylsä. :) Mietin tätä lähinnä luettavuuden kannalta. Kirkkaamman oranssi teksti ei vain erotu pohjasta kovin hyvin. Jos vertaat tummemman oranssiin tekstiin, huomaat eron. Siksi sivupalkin otsikotkin näkyvät hiukan epäselvinä. Tähän vaikuttaa tietysti fonttikin. Sama asia tässä tekstiosiossakin on. Kirkkaampi oranssi ei erotu pohjasta niin hyvin kuin tummempi. Sävyjä hiukan hiomalla saat tästä selkeän ja helposti luettavan. Suuria muutoksia ei mielestäni ole tarvetta tehdä. :)

   Poista
  3. Juu, kiitos taas lisäyksestäsi. Harmaa sivupalkki on OMASTA mielestäni toisaalta hiukan tylsä, toisaalta se sopiikin. Tuota oranssin sävyjen muuttamista voisin ihan vakavissani harkita, se voisi parantaa luettavuutta.

   Poista
 2. Mä tykkään myös tämän taustakuvasta.
  ja värisävyjä muuttamalla kyllä saa paljonkin muutosta, jos sitä haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi. Eipä taida tulla heti muuta värimuutosta, kuin oranssien tekstien sävymuutos.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. (Suomennos: Näyttää erittäin hyvältä.)

   Thank you!

   Poista
 4. Tausta ja asettelu ovat toimivimmat viimeisessä versiossa, mutta oranssia minäkin vierastan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Taidan sitä oranssia vähän muutella...

   Poista

Kiitos kun kommentoit! Luen kyllä kommenttisi, ja vastaankin siihen.
Thank you for adding a comment! I will read it, and answer it, too.

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu